restoran i bar DivčiBAR

DivčiBAR: glavni dasa na ski stazi!

Planinskog izgleda, urbanog šarma i jakog karaktera: DivčiBAR restoran i bar, novi je uslužno ugostiteljski objekat u sklopu skijališta i mesto koje obavezno treba da posetite tokom vašeg boravka na Divčibarama.

DivčiBAR je izgrađen 2019. godine i nalazi se pored same polazne stanice žičare Crni vrh.  Sa prostranih prozora ovog objekta pruža se najlepši pogled na ski stazu Crni vrh i šumu koja je uokviruje. U danima vikenda, leti, žičara je otvorena za panoramske vožnje.

Pored unutrašnjeg prostora, restoran DivčiBAR poseduje veliku baštu sa stolovima i klupama, idealan za uživanje u hrani, piću i razgovorima dok sve vreme boravite na čistom vazduhu. Bilo da izaberete vaše mesto unutar objekta ili ispred njega, ovde ćete uživati sa porodicom i prijateljima u omiljenom piću i sveže spremljenim obrocima od lokalnih namirnica.

Objekat se rasprostire na dve etaže, na donjem nivou na raspolaganju je 36 mesta, na gornjem 52, dok je kapacitet bašte 120 mesta.

Planinski doručak, jelo dana za ručak

Pored doručka, koji je baš pravi planinski i koji će vam dati dovoljno snage za aktivan nastavak dana, koncept kuhinje je takav da se svakog dana pripremaju dva kuvana jela. Neka od jela koja mogu biti na meniju su: gulaš, sarma ispod sača, musaka, prebranac sa kobasicom, teletina ispod sača, podvarak sa kolenicom, i dr. Kompletan obrok podrazumeva čorbu, salatu i hleb, a pored usluge u samom restoranu, ručak možete poručiti i doći sami po njega.