Biciklističke staze

Biciklističke staze

Dva točka, priroda i ti!

Biciklističke staze na visoravni planine Maljen, na Divčibarama, pravi su izazov za sve ljubitelje planinskog biciklizma, ali i rekreativaca.

Geografski položaj Divčibara u odnosu na velike gradove u Srbiji, konfiguracija terena i nadmorska visina od 980 metara, čine ovu visoravan izuzetno atraktivnom lokacijom za vožnju dvotočkaša.

Ako u bike pustolovinu krećete sa ski staze Crni vrh, od ove sezone,  omogućili smo brz, lak i bezbedan prevoz  dvosednom žičarom, postavivši na nju specijalne nosače za bicikle.

Volite downhill? Predlažemo vam ski stazu kao rešenje. Ski staza Crni vrh duga je 850 metara i izazov je za sve koji vole brdski biciklizam. Visinska razlika između vrha i podnožja staze iznosi oko 180 metara. Cene za downhill ski stazom Crni vrh posebno smo formirali za ljubitelje ove vrste vožnje, za one koji će više puta koristiti žičaru u toku dana.

I na kraju, ako pored uživanja u vožnji bicikla prelepim predelima Divčibara, imate još slobodnog vremena koje biste želeli aktivno da provedete, možete se oprobati u veštini upravljanja lukom i strelom i vežbati streličarstvo. U ponudi su i  panoramske vožnje žičarom i šetnje Crnim vrhom.  A ako ste više za predah, predlažemo vam da se okrepite i opustite u našem kafiću u podnožju ski staze.

Upoznajte biciklističke staze, doživite nezaboravna iskustva i prirodne lepote Divčibara!