Divčibare Bike park

Divčibare, biser valjevskih planina, postaje epicentar planinskog biciklizma u Srbiji. U srcu ove prelepe planinske destinacije, otvoren je prvi pravi Bike Park u našoj zemlji.

Divčibare je idealno mesto za planinski biciklizam, sa svojim prirodnim terenima koji pružaju izazov svim ljubiteljima ovog sporta. Sada, sa otvaranjem Bike Parka, Divčibare postaje nezaobilazna destinacija za sve bicikliste.

Bike Park Divčibare nudi jedinstvenu priliku za sve ljubitelje planinskog biciklizma. Zahvaljujući modernoj žičari, biciklisti mogu da se popnu na vrh planine i uživaju u spustu niz jednu od četiri staze različitih tehničkih nivoa. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni biciklista, Bike Park Divčibare ima stazu za vas.

BIKE PARK MAPA

Staze su pažljivo dizajnirane da pruže maksimalno uživanje i izazov. Od laganih staza za početnike, preko srednje teških staza za one koji žele da poboljšaju svoje veštine, do ekstremnih staza za iskusne bicikliste, svaka staza nudi jedinstveno iskustvo. Na stazama se konstantno radi i unapređuje biciklističko iskustvo.

Bike Park Divčibare je opremljen sa brojnim preprekama, uključujući skokove, dropove, mostove i bendove, koji će testirati vaše veštine i pružiti vam nezaboravno iskustvo.

Bike Park Divčibare je isključivo za bicikliste. Svi učesnici moraju da se pridržavaju pravila parka i nose zaštitnu opremu. Pristup pešacima je zabranjen.

Poseta Bike Parku Divčibare nije samo o biciklizmu. Ovo je celodnevna avantura koja uključuje uživanje u prirodi, druženje sa drugim biciklistima i priliku da isprobate svoje veštine na različitim terenima.

U blizini Bike Parka nalazi se restoran DivčiBar, gde možete da se odmorite i osvežite nakon vožnje. Takođe, u neposrednoj blizini je i dečija zona „Čarobna Šuma“, gde vaša deca mogu da se igraju dok vi uživate u vožnji.

Dođite i iskusite pravi biciklistički doživljaj na Divčibarama.

Prijavi se na mejling listu

Prijavi se na našu mejling listu za najnovije informacije o stanju na stazi, promocijama i ostalim sadržajima…