Panoramske vožnje žičarom

Vožnja žičarom garantuje osmeh!

Bilo da ste na Divčibare došli sa porodicom, prijateljima, kolegama ili možda sami, panoramske vožnje žičarom su baš ono u čemu sve generacije uživaju. Osmeh je zagarantovan već na polaznoj stanici, čim se smestite.

Ukrcajte se, udobno se smestite i uživajte u živopisnoj vožnji dvosednom žičarom!

Vožnja traje 15 minuta, a na vrhu staze, na nadmorskoj visini od 1.096 metara, možete napraviti pauzu i uživati u živopisnom pogledu na naše planine: Suvobor, Kablar, Ovčar, Zajčicu i Subjel, Goliju, Kopaonik, Zlatibor, Taru, Durmitor i Zvijezdu, Povlen, Magleš, Jablanik i Medvednik.

Ako volite da boravite u prirodi na čistom vazduhu, ako uživate u  šetnjama šumom, ako vam prija tišina, volite zelenilo, miris četinara i cvrkut ptica – panoramske vožnje žičarom do vrha staze i izlet na Crnom vrhu, na prelepoj visoravni planine Maljen, na Divčibarama – idealan su izbor. Ukoliko ste došli vašim omiljenim dvotočkašem – možete isprobati biciklističke staze, a u pauzama odmarati u našem kafiću u podnožju ski staze.

Panoramske vožnje žičarom su takođe odlična priprema za buduće skijaše, da se u letnjem periodu upoznaju sa žičarom, polaznom i izlaznom stanicom, ukrcavanjem i iskrcavanjem sa žičare, kao i samom ski stazom, kako bi u zimskom periodu imali bolju predstavu o onome šta ih čeka i kako bi spremniji krenuli u avanturu učenja skijanja ili snowboarda.

Radno vreme

vikendom od 10 do 17h
Po potrebi organizujemo i grupne vožnje radnim danima uz prethodnu najavu i dogovor.

Napomena: U slučaju lošeg vremena (pljuskova i vetra) sadržaji će biti otkazani.

Prijavi se na mejling listu

Prijavi se na našu mejling listu za najnovije informacije o stanju na stazi, promocijama i ostalim sadržajima…