Škola skijanja

Nebo je granica, ali takođe i početak

Nevezano za to da li ste skijaš sa iskustvom ili potpuni početnik škola skijanja i snowbord-a Divčibare ski resort će vam pomoći da potpuno ispunite svoj skijaški potencijal.

Pažljivo odabrani, obučeni i selektirani instruktori će svojom vedrinom i stručnošću učiniti vaš boravak na planini nezaboravnim, a skijanje i bordanje neizostavnim delom vaših života.

Imate pitanja za nas…?
Evo nekih odgovora...

Škola skijanja i snowboard-a broji osam instruktora.

Čas traje 45 minuta i počinje na svakih sat vremena: 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h, 15h.

Ne, ne idemo odmah na tu strmu, opasnu stazu. Nastava za početnike skijaša se odvija na poligonu (posebno ograđenom prostoru u donjem delu staze). Podrazumeva tri različita nivoa (P1, P2, P3), u skladu sa skijaškim iskustvom polaznika. Dok se nastava za početnike snowboard-a odvija na gornjem delu staze predviđenom za obuku.

Napredni nivo obuke podrazumeva uvežbavanje tehnika na samoj stazi i zahteva određeno skijaško i bordersko predznanje.

Želite da zakažete čas – kontaktirajte našeg bukera. Za sve nadalje ona će vas voditi, zakazati vam čas i po potrebi rezervisati opremu.

Rezervišite čas bar jedan dan ranije. Poštujte satnicu. Preuzmite opremu na vreme. Dodjite ranije, uživajte u vazduhu, snegu, ako imate sreće i suncu na prelepoj terasi našeg restorana. Upoznajte zanimljive ljude, na planini su svi ljudi srećni i lepo raspoloženi.

Nemojte ulaziti u prostor koji je obeležen za početnike skijaše, može biti opasno. Sačekajte svog instruktora van poligona na unapred definisanom i obeleženom mestu. Fotkanje može ali sa bezbedne udaljenosti.

Za vreme ski i snowboard časa nije potreban ski pass.

Grupe naših polaznika broje do maksimalnih 8 na poligonu. Na stazi grupa može maksimalno brojati 5 polaznika i važno je da grupe budu homogene.

Prilikom rezervisanja časa možete direktno rezervisati neophodnu opremu za čas koja se posebno plaća u ski renti po posebnim cenema za polaznike ski škole.

LIVE CAM

Uživo slika za staze Crni vrh

10.0.0.101_01_20230325093348232_TIMING.jpg