Škola skijanja

Nebo je granica, ali takođe i početak

Dobrodošli u čarobni svet skijanja na Divčibarama, mestu gde se nebo susreće sa skijaškom stazom!

Bez obzira na to da li ste već uhvatili ritam snegom prekrivenih padina ili tek stajete na svoje prve skijaške daske, naša škola skijanja je tu da učini vaš svaki trenutak na planini nezaboravnim.

Uz naše pažljivo odabrane i iskusne instruktore, svaki čas postaje prilika za učenje, smejanje i ostvarivanje vašeg skijaškog potencijala. Divčibare Ski School nije samo mesto gde učite tehnike skijanja, već gde gradite trajna prijateljstva i ljubav prema zimskim radostima. Pridružite nam se u otkrivanju čarolije skijanja i stvorite uspomene koje će trajati do sledećeg susreta sa snegom!

Grupa može brojati najmanje dva, a najviše pet polaznika, bez obzira na nivo skijaškog znanja.
U cenu časa uključen je ski pass i osiguranje.

Celodnevna nastava skijanja

Celodnevna nastava skijanja pruža sveobuhvatno iskustvo na stazi i uključuje četiri časa skijanja raspoređena tokom dana. Evo ključnih informacija:

  • Trajanje: Četiri dana
  • Vreme časova:
    • Prva sesija: 10:00 – 12:00 časova,
    • Druga sesija: 13:00 – 15:00 časova.
  • Pauza za ručak od 12:00 – 13:00 časova: Opciono ručak u pratnji instruktora u restoranu podrazumeva obrok i čaj, iznosi 450 dinara po danu po detetu.
  • Cena: 28.000 dinara za četiri dana i podrazumeva nastavu skijanja, ski pass i osiguranje.
  • Veličina grupe: Grupa može imati najmanje dva, a najviše pet polaznika.
  • Uzrast: Deca od 8 godina su dobrodošla.
Ovo je sjajna prilika za intenzivan fokus na učenju skijanja tokom raspusta, a uključivanje opcionog ručka pruža dodatnu praktičnost. Molimo vas da proverite dostupnost i potvrdite detalje sa našim booking timom, a zatim se prijavite kako biste se pridružili četvorodnevnim avanturama na stazi.

Imate pitanja za nas…?
Evo nekih odgovora...

Škola skijanja i snowboard-a ima impresivan tim od 14 iskusnih instruktora. Ova raznovrsna grupa stručnjaka omogućava polaznicima jedinstveno iskustvo, jer imaju priliku raditi s različitim instruktorima, svaki sa svojim jedinstvenim pristupom i veštinama. Ovo obezbeđuje prilagodljivost obuke prema individualnim potrebama polaznika i doprinosi bogatom iskustvu učenja na stazi. Svi smo posvećeni vašem napretku i uživanju u skijanju i snowboardingu!
Časovi skijanja i snowboard-a traju 45 minuta i počinju na svaki pun sat, pružajući vam fleksibilnost izbora vremena koje najviše odgovara vašem rasporedu. Raspoloživi termini su u 9h, 10h, 11h, 12h, 13h, 14h i 15h. Ovo osigurava da možete lako usklađivati časove sa svojim planom dana. Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom radu na unapređenju vaših veština na stazi!
Dobrodošli u početnički svet skijanja i snowboard-a na Divčibarama! Bez brige, ne krećemo odmah na strmu i opasnu stazu. Naša nastava za početnike prilagođena je vašem nivou iskustva i odvija se na posebno ograđenom poligonu u donjem delu staze. Za skijaše, imamo tri različita nivoa (P1, P2, P3), prilagođena vašem skijaškom iskustvu. Ovde ćete graditi osnovne veštine i povećavati svoje samopouzdanje korak po korak. Ako ste ljubitelj snowboard-a, naša nastava za početnike se odvija na gornjem delu staze predviđenom specijalno za obuku. Tu ćete naučiti sve tajne ove uzbudljive discipline uz podršku naših iskusnih instruktora.
Za one koji su već savladali osnovne veštine skijanja i snowboard-a, pred vama je napredni nivo obuke. Ovaj nivo podrazumeva usavršavanje tehnika direktno na stazi i zahteva određeno skijaško i bordersko predznanje. Naši instruktori će vam pružiti stručno vođenje kako biste dalje unapredili svoje veštine, stekli dodatnu sigurnost na stazi i ovladali naprednim tehnikama. Bilo da je u pitanju sigurnije skijanje, preciznije vođenje, ili usavršavanje trikova na snowboard-u, naš napredni kurs obuke je prilagođen da ispuni vaše specifične ciljeve.
Ako želite da rezervišete čas, slobodno se obratite našem booking timu. Naša rezervaciona ekipa će vas voditi kroz proces, zakazati željeni čas, i po potrebi organizovati rezervaciju opreme. Vaša udobnost i iskustvo su nam prioritet, stoga nas kontaktirajte i prepustite nama organizaciju kako biste se potpuno posvetili učenju i uživanju na stazi. Očekujemo vaš poziv kako bismo zajedno stvorili nezaboravne trenutke na planini.

Da biste maksimalno uživali u svom skijaškom ili snowboard iskustvu, preporučujemo da rezervišete čas najmanje jedan dan unapred. Molimo vas da poštujete satnicu kako bismo obezbedili dovoljno vremena za vašu obuku i da se svi gosti mogu ravnomerno rasporediti.

Preuzimanje opreme na vreme je ključno za glatko odvijanje časa, stoga vas molimo da budete tačni. Dodatno, preporučujemo da dođete ranije kako biste u potpunosti iskoristili čaroliju planine. Uživajte u svežem vazduhu i snegu, a ako sreća bude na vašoj strani, opustite se na prelepim terasama našeg restorana. Na planini su svi ljudi srećni i lepo raspoloženi, pa iskoristite priliku da upoznate zanimljive ljude i podelite radost zimskih aktivnosti. Vaše iskustvo na planini treba da bude ne samo obuka, već i nezaboravno druženje i uživanje u prirodi.

Molimo vas da ne ulazite u oblast koja je namenjena početnicima u skijanju, kako biste izbegli potencijalne opasnosti. Umesto toga, sačekajte svog instruktora van poligona, na prethodno određenom i jasno obeleženom mestu. Vaša sigurnost nam je najvažnija, pa je važno poštovati ove smernice. Ako želite da zabeležite trenutke na stazi, fotografisanje je dozvoljeno, ali molimo vas da to činite sa bezbedne udaljenosti. Ovo će nam pomoći da održimo sigurno okruženje za sve polaznike i instruktore. Hvala vam na razumevanju i saradnji, želimo vam sigurno i uzbudljivo iskustvo na stazi!
Izuzetno je važno znati da ski pass i osiguranje ulaze u cenu časa skijanja i snowboard-a. Ova sveobuhvatna ponuda omogućava vam ne samo pristup stazi tokom časa, već i dodatnu sigurnost kroz osiguranje. Vaša udobnost i bezbednost su nam prioritet, stoga se radujemo što vam možemo pružiti potpuno iskustvo učenja i uživanja u zimskim sportovima. Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite dodatne informacije, slobodno nam se obratite.
Trudimo se održavati intimnu atmosferu i pružiti personalizovanu pažnju svakom polazniku, stoga naša grupa na poligonu ima maksimalno 5 polaznika. Na stazi, takođe, držimo grupe male, sa maksimalno 5 polaznika, kako bismo osigurali homogenost i omogućili svakom pojedincu optimalno učenje. Ovo nam omogućava da se prilagodimo individualnim potrebama i brže napredujemo u skladu sa nivoom veština svakog polaznika. Sigurnost i kvalitetno učenje su nam prioriteti, stoga se radujemo pružanju jedinstvenog iskustva svakom članu naše grupe.
Prilikom rezervisanja časa, imate mogućnost direktnog rezervisanja neophodne opreme koja se posebno plaća u ski renti. Za naše polaznike ski škole obezbedili smo posebne tarife kako bismo vam olakšali pristup potrebnoj opremi. Ovo omogućava jednostavno i efikasno organizovanje vaše opreme pre časa, čime se osigurava da ste spremni za svaki korak na stazi. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja ili posebnih zahteva, slobodno nam se obratite. Vaša udobnost i sigurnost su nam prioriteti.

LIVE CAM

Uživo slika za staze Crni vrh

Prijavi se na mejling listu

Prijavi se na našu mejling listu za najnovije informacije o stanju na stazi, promocijama i ostalim sadržajima…